avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă am avut mai multe contracte individuale de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă am avut mai multe contracte individuale de muncă (pe perioadă ...

Dacă am avut mai multe contracte individuale de muncă (pe perioadă nedeterminată și perioadă determinată) la aceeași instituție, vechimea în respectiva instituție se considera la data încheierii unui nou contract, s-au se ia în considerare și ceilalți ani, lucrați anterior în aceeași instituție ? Opinia celor de la resurse umane este că, chiar dacă la data începerii unui alt contract individual de muncă am 10 ani vechime în această instituție, avându-se în vedere că se încheie un alt contract de muncă, în acel moment, vechimea în instituție este zero, așa apreciază ei !!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 10 Decembrie 2021
În opinia mea, vechimea în respectiva instituție se considera toată perioada lucrata jn acea instituție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim neinregistrat in revisal 1314 1314 Buna ziua, Va scriu in speranta unui raspuns care sa imi clarifice mai bine incertitudinile. Am fost angajata la o firma pentru 3 ani si o luna, timp in care ... (vezi toată discuția)
Contract determinat pe 3 luni se poate prelungi prin act aditional claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Am un contract determinat pe 3 luni iar de la resurse umane mi-au spus ca imi vor prelungi contractul care imi expira prin act aditional Este valabil prin act ... (vezi toată discuția)
Fisa de aptitudine dina10 dina10 Buna ziua. Am fost angajata cu contract ind. de munca pe perioada determinata de la 03.02.2014 pana la 30.04.2014. Angajatorul vrea sa-mi schimbe contractul ... (vezi toată discuția)