avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... salutare! as vrea sa stiu daca in cazul unei cereri de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

salutare! as vrea sa stiu daca in cazul unei cereri de reabilitare ...

salutare! as vrea sa stiu daca in cazul unei cereri de reabilitare judecatoreasca este nevoie de un avocat sau ma pot reprezenta singur. intreb asta deoarece as vrea sa evit aceasta cheltuiala pe care nu mi-o mai permit a doua oara. am mai facut-o odata dar dupa ce mi-a luat banii mi-a spus sa renunt deoarece nu o sa o primesc (nr. reabilitarea) asta dupa ce mi-a luat banii. va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:05, 11 Decembrie 2021
Nu va puteti reprezenta singur, sigur.
Dar va puteti prezenta sigur, singur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare judecatoreasca SABINA BB SABINA BB o pesoana daca vrea sa se reabiliteze judecatoreste o poate face personal in fata instantei fara sa fie necesara prezenta unui avocat? (vezi toată discuția)
Salutare. as dori sa ma lamuresc si eu cum e cu starea de recidiva. ... UnuOarecare UnuOarecare Salutare. As dori sa ma lamuresc si eu cum e cu starea de recidiva. Am executat o pedeapsa de 4ani si 8luni si am fost eliberat in 2008 dar nu am făcut ... (vezi toată discuția)
Proces penal iniþiere, constituire de grup infracþional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup (legea 39/2003 art. 7) ContSters228422 ContSters228422 Sunt inculpat intr un proces penal cu 14 arestati -4 in libertate(printre care si eu)..peste o sapt este prima infatisare, termen intermediar (v-as fi ... (vezi toată discuția)