avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Este legal sa obții investiții in criptomonede pe un ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Este legal sa obții investiții in criptomonede pe un SRL?

Buna seara,

Este legal sa obții investiții in criptomonede pe un SRL?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Decembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Kosmo , utilizator 23:02, 10 Decembrie 2021
Da , nu vedem niciun impediment ca sa nu fie legal , atata timp cat se evidentiaza eventuale impozite datorate statului .
Am inteles. Multumesc. Aceste investitii se fac de obicei printr-un contract de tip SAFT (Simple Agreement for Future Tokens).
Compania X trimite criptomonede cu paritate 1:1 la cu dolarul, gen USDC care se considera investitie.
Ma gandeam ca sunt probleme cand vrei sa schimbi USDC in Euro/USD/RON pentru diferite cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare pe pfa/srl pentru servicii prestate ca freelancer dorincornea dorincornea Vreau sa incep activitatea ca freelancer prin servicii de genul oDesk / Elance si altele similare si am cateva intrebari legate de modul in care ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer pe elance / odesk ecaterinamihailovici ecaterinamihailovici ”Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)
Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer victor2015 victor2015 Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)