avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Dupa cum stim, exista infractiunea de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Dupa cum stim, exista infractiunea de hartuire la ...

Buna ziua. Dupa cum stim, exista infractiunea de hartuire la locul de munca. As dori sa stiu daca exista un echivalent al acesteia prevazut de lege, valabil si pentru spatiul in care locuiesti (cum ar fi un bloc de locatari, unde un vecin este tot timpul pus pe scandal deci are un comportament hartuitor cu vorbe de cearta si reprosuri din toate nimicurile, imi interzice inclusiv anumite drepturi de locatara, cum ar fi lasarea trotinetei electrice legata de balustrada scarii, si asta desi alti locatari au legate trotinetele si bicicletele de balustrada) sau dreptul de a folosi uscatorul de rufe (care e o incapere comuna din bloc unde intra doar cine are cheie).
As dori sa stiu la ce contraventie sau infractiune se incadreaza un astfel de comportament. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:38, 11 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
lasarea trotinetei electrice legata de balustrada scarii,

Conform dispozitii in vigoare ,scara reprezinta parte comuna ,iar locatarii nu detin drept legal sa depoziteze bunuri personale cu risc
Referitor la restrictia utilizarii uscatorului,vecinul nu are suport legal,deoarece uscatorul reprezinta parte comuna accesibila neingradit si neconditionat tuturor proprietarilor
Sesizati oficial reprezentantul legal al asociatiei de proprietari in persoana presedintelui de asociatie care detine autoritatea si competenta sa respecte si sa aplice dispozitiile in vigoare referitoare la utilizarea partii comune condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare tuturor! va scriu cu o problema legata de un vecin de ... Kasmania86 Kasmania86 Salutare tuturor! Va scriu cu o problema legata de un vecin de bloc cu probleme de comportament. Blocul in care locuiesc, nu are asociație de proprietari. ... (vezi toată discuția)
Folosinrea uscatorului. Ipj Ipj Solicit un raspuns privind folosirea uscatorului de rufe de pe casa scarii unui bloc. Scara in care m-am mutat de mai multi ani este dotata din constructie cu ... (vezi toată discuția)
In ce conditii si de catre cine pot fi amendata? - uscatoria blocului simonasim simonasim Buna ziua, locuiesc la bloc si de cand m-am mutat vecinii mei nu mai incap de mine.La inceput ,seful de scara mi-a spus ca nu am dreptul sa-mi usuc rufele in ... (vezi toată discuția)