avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Există drepturi pentru urmașii celor decedați în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Există drepturi pentru urmașii celor decedați în cel de-al doilea război mondial?

Am un străbunic care a murit pe front în timpul celui de-al doilea război mondial, in toamna anului 1944, pe teritoriul României. De ce drepturi/indemnizații/pensii poate beneficia bunica mea (fiica decedatului)? În baza cărei legi?
Ultima modificare: Duminică, 12 Decembrie 2021
AuraRida, utilizator

Alte discuții în legătură

Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Copiii veteranilor de razboi - indemnizație de urmasi casutza casutza Bună ziua, Copiii veteranilor de război care au luptat în cel de-al doilea război mondial beneficiaza de vreo indemnizație, in calitate de urmasi. ... (vezi toată discuția)