avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare bonuri fiscale de la niște analize medicale.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare bonuri fiscale de la niște analize medicale.

Bună ziua
Dacă am făcut niște analize medicale și mi sa eliberat mai multe bunuri fiscale , firma angajatoare mi le poate deconta aceste bonuri fiscale.
Bonurile sunt sub 100 de lei.
Am solicitat factură și chitanță de la policlinica și mi a spus că nu poate să mai elibereze factură că a trecut mai mult de 30 de zile de la eliberarea bonului fiscal.
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bon fiscal sau bon fiscal si factura fiscala sweet sweet Buna ziua.lucrez la un magazin de scule si unelte de uz gospodaresc.as vrea sa stiu in ce situatii clientii pot cere ,pe langa bonul fiscal , si factura ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala paunanda paunanda Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. In mai multe randuri, facand cumparaturi pentru firma la care lucrez, cumparaturi pentru care mi se cere in ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal 600 lei pe firma ministru_ ministru_ Buna seara! Am fost in delegatie am fost cazat la un hotel si cei de la receptie mi-au facut o factura in valoare de 600 lei. Am platit cash iar receptionera ... (vezi toată discuția)