avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Intr-o asociatie de proprietari avem un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Intr-o asociatie de proprietari avem un fost proprietar ...

Buna ziua,

Intr-o asociatie de proprietari avem un fost proprietar care si-a lasat lucruri in uscatoria asociatiei, dar refuza sa si le ia de acolo. Omul are cheie de acces.
Solutia la care m-am gandit: schimbam cheia de la acea usa si evacuam lucrurile care nu apartin proprietarilor.
Asociatia poate avea vreo problema din aceasta cauza?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:32, 13 Decembrie 2021
ii trimiteti scrisoare prin asociatie ca in x zile sa elibereze uscatoria...in caz contrar incepand cu ziua x le poate ridica din fata blocului
Nu-i stim actuala adresa unde s-a mutat. I-am scris pe telefon. A spus sa nu-l mai batem la cap. O sa si le ia cand vrea el.
Pentru a indeparta orice situatie neplacuta pentru asociatie ,notificati oficial ex proprietarul cu obligatia preluarii bunurilor proprii din partea comuna de condominiu-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocupare spațiu comun laurentiuspiridon laurentiuspiridon Bună ziua, Un proprietar și-a depozitat mobila în uscătoria imobilului și cu toate că i s-a cerut să elibereze spațiu comun nu l-a eliberat. A ... (vezi toată discuția)
usa de acces blocata cu lacate!!! onetime onetime Buna ziua! As vrea sa stiu daca este legal ce face asocoatia de proprietari din blocul in care locuiesc. Avem 2 usi de acces, dintre care una este blocata cu ... (vezi toată discuția)
Eliberare uscatorie bloc CatalinNastase74 CatalinNastase74 S-a hotarat la ultima adunare generala sa se elibereze uscatoriile de bloc pe care le-au luat unii si le-au umplut cu tot felul de chestii cum au vrut. S-a ... (vezi toată discuția)