avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Înșelăciune, achiziție autoturism nou
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Înșelăciune, achiziție autoturism nou

Bună ziua,

Am achiziționat o mașină noua, inspecția mașinii la livrare a fost făcută la interior, unde era o lumina slaba.
După ce am preluat mașina, am observat la drum ca nuanță vopselei difera, lucru observat în oglinda când soarele bătea pe usa mașinii.
După 45 minute m-am întors la dealer, le-am indicat problema, nu au comentat prea multe dar au spus ca trebuie lăsată mașina acolo pentru constatare.
Nu am dorit sa las mașina deoarece m-am simțit păcălit.
Puteau sa îmi spună adevărul și sa găsim o soluție dau au preferat sa ascundă ca mașina a fost revopsita.
Tegiversat între timp schimbau sau revopseau ușa dar faptul ca au încercat sa ma păcălească nu îl mai puteam dovedi.
Am trimis imediat o sesizare pe mail sa se vadă cât timp s-a scurs de la preluarea mașinii, am ridicat mașina plecând cu un gust amar.
Precizez faptul ca au mai fost doua neconformitati ale mașinii pe care le-am notat la dealer.
Inițial am vrut sa depun o plângere dar și în civil însă doresc sa ma sfătuiesc cu dumneavoastră urmând sa iau o decizie corecta.
S-a depus și la Anpc sesizare dar in cel mai bun caz nu vor face decât sa repare prin revopsore sau înlocuire.
Acestia au încercat sa ma însele și doresc sa știu dacă am șanse fiu despăgubit.
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2021
Dorin231, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:49, 14 Decembrie 2021
Pentru a dovedi aspectele constatate de dv ,se impunea sa detineti proba indubitabila=expertiza tehnica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare casco cu desbagubire incorecta foneagheorghe foneagheorghe Am polita casco pe auto cu despagubire pentru avarii si furt. Masina fiind in parcare a fost vandalizata de autori necunoscuti. Lovituri laterale nu prea ... (vezi toată discuția)
Am cheltuit o mulțime de bani din cauza unor acuzații dovedit false despre un incident auto. pot obține daune morale și materiale? cristiandrei1975 cristiandrei1975 Buna ziua! Va solicit punctul de vedere la urmatorul aspect: Am fost implicat in urmatorul incident de circulatie: in luna august, in timp ce ma deplasam cu ... (vezi toată discuția)
Refuz retur si reparatie in garantie: speta mea este urmatoarea...am ... Drcy Drcy [b]Refuz retur si reparatie in garantie [/b] Speta mea este urmatoarea...am comandat online (si platit si ridicat de la sediul comerciantului) un cuptor cu ... (vezi toată discuția)