avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, In situația în care am doi angajatori, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, In situația în care am doi angajatori, pot fi in ...

Bună ziua,
In situația în care am doi angajatori, pot fi in concediu medical la un angajator și la celalalt în concediu de odihna? Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2021
Georgiana123456789, utilizator
Cel mai recent răspuns: Georgiana123456789 , utilizator 11:07, 19 Decembrie 2021
Pai n-aveti niciun interes ca, daca beneficiati de CM sa pierdeti pentru aceiasi perioada , zile din concediul de odihna.E adevarat in acelasi timp , ca ati beneficia si de bani pentru concediul platit si indemnizatia de CM.Legea insa, respectiv OUG 74/2021 care modifica OUG 158/2005 privind art. 299 alin. 4 din legea 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii nu sanctioneaza decit desfasurarea activitatii in perioada cind sinteti in INCAPACITATE TEMPORARARA de munca , prin urmare nu este nimic nelegal daca la celalalt loc de munca sinteti trecuta in CO.
Mulțumesc tuturor pt răspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz la plata concediului medical ValcuMirela ValcuMirela Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce pot face daca seful meu de trei luni refuza sa-mi plateasca concediul medical de care beneficiez pentru fetita mea de 4 ani ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza plata concediilor medicale elena balan elena balan in anul 2011 am revenit la munca dupa ce am stat in concediu de ingrijire copil, dupa 2 luni am ramas insarcinata din nou si am intrat in concediu de risc de ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical fritache fritache Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca unui angajat aflat in somaj tehnic i se poate plati concediu medical? Care este baza legala? Mentionez ca contractul ... (vezi toată discuția)