avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara. Dacă am o boala congenitala, adică din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara. Dacă am o boala congenitala, adică din naștere, ...

Bunaseara.
Dacă am o boala congenitala, adică din naștere, ce ar trebui scris în căsuța întrebării :DATA IVIRI BOLI., din certificatul de handicap

Alte discuții în legătură

Handicap preexistent calitatii de asigurat - boala congenitala GeorgianaSchipor GeorgianaSchipor Buna ziua, mama mea are \\"degenerescenta maculara juvenila\\". Dupa cum se poate deduce si din denumirea bolii(\\"juvenila\\"), aceasta e preexistenta ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei standard de pensionare pentru persoanele incadrate in grad de handicap micaha micaha Buna ziua, Ma numesc M.C. Am varsta de 57 de ani si o vechime neintrerupta in munca de 35 de ani (in invatamant - profesoara). Am o boala congenitala: ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.am și eu o intrebare:dacă ai glaucom congenital(din ... Tirizica Tirizica Bună ziua.Am și eu o intrebare:Dacă ai glaucom congenital(din nastere),muncești 23 de ani,iar după aceea obții un certificat ptr persoane cu ... (vezi toată discuția)