avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua.Am și eu o intrebare:Dacă ai glaucom ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua.Am și eu o intrebare:Dacă ai glaucom congenital(din ...

Bună ziua.Am și eu o intrebare:Dacă ai glaucom congenital(din nastere),muncești 23 de ani,iar după aceea obții un certificat ptr persoane cu dizabilitati=accentuat=,cum ți se vor știi anii lucrați?Cu handicap sau normal.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:21, 24 Noiembrie 2022
Depinde ce scrie în certificatul de hancicap la rubrica data ivirii handicapului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am un handicap din naștere și un certificat de ... Costin costin Costin costin Bună ziua! Am un handicap din naștere și un certificat de handicap cu grad accentuat, permanent, nerevizuibil, am 56 ani și 29 de ani și 8 luni de vechime ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare gina1971 gina1971 Buna ziua, sunt nascuta la data de 12.10.1971, sunt incadrata in munca din anul 1993 /.13 decembrie, am un handicap accentuat, congenital , parapareza ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt persoana cu handicap accentuat,am varsta de ... Campean ilie Campean ilie Buna seara, sunt persoana cu handicap accentuat,am varsta de 51 ani si vechime in munca 30 ani.Intrebarea mea este daca ma pot pensiona pe caz de ... (vezi toată discuția)