avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta cfp
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta cfp

noile formulare de adeverinte cfp,invoiri,nemotivate,se completeaza pe toata perioada lucrata?
chiar daca intr-o luna angajatul nu a avut nici o zi lipsa?
Cel mai recent răspuns: dana dgb , utilizator 13:17, 12 Ianuarie 2010
cererea pt cfp se face de catre salariat , nu exista ceea ce ati scris dvs. in cazul in care salariatul a lucrat toata luna va primi salariul corespunzator ... cum sa fie trecut in concediu fara plata#-o
ma refer la adeverintele care se depun la i.t.m. la incetarea c.i.m.in care se trec zilele de invoiri,cfp,si nemotivate
In cazul in care angajatul nu a avut nici o zi lipsa, pe adeverinta mentionati ca in perioada lucrata nu a avut absente, cfp. etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta vechime lg 263/2010 androneoana androneoana Buna ziua. Va rog sa ma lamurit in legatura cu golurile de productie, absente nemotivate, C.F.P. In adeverintele pe care le eliberam fostilor salariati ... (vezi toată discuția)
Intocmire adeverinta vechime tatiana_avanu tatiana_avanu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in completarea unei adeverinte de vechime, si anume, cum se completeaza in situatia in care fostul angajat avea CIM cu norma ... (vezi toată discuția)
Absenta nemotivata serviciu 3 ore florentina12 florentina12 Buna ziua, De 6 luni am revenit din ccc, angajatorul nu a fost incantat pentru ca ocupase postul, in toata aceasta perioada nu mi-am desfasurat activitatea, ... (vezi toată discuția)