avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mama mea detine certificat de incadrare la handicap ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mama mea detine certificat de incadrare la handicap grav cu asistent ...

Mama mea detine certificat de incadrare la handicap grav cu asistent permanent din data de 20.10 2021 si nu a primit nici un ajutor banesc nici ea si ni ci insotitorul pana la data de 14.12.2021 Ce demersuri trebuie sa facem ca sa -si primeasca drepturile?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Mama mea pensionara a suferit recent un avc in urma comisiei ... Mariana rozenberg Mariana rozenberg mama mea pensionara a suferit recent un AVC in urma comisiei de evaluare a primit un certificat la gradul de handicap grav cu asistent permanent la data de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de insotitor hailov3you hailov3you Buna ziua. am nevoie de putin ajutor. Este vorba de mama mea , in varsta de 55 ani. am obtinut un certificat de incadrare in grad de handicap, cod handicap: ... (vezi toată discuția)
Ce se intelege prin grad de handicap grav, cod handicap 1, cu asistent personal? muncitorul srl muncitorul srl Va rog,ce trebuie sa inteleg prin grad de handicap grav,cod handicap 1,cu asistent personal,cod boala G20,G83,Q66.Ce drepturi decurg din aceasta hotarare,tatal ... (vezi toată discuția)