avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... mama mea pensionara a suferit recent un AVC in urma ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

mama mea pensionara a suferit recent un AVC in urma comisiei ...

mama mea pensionara a suferit recent un AVC in urma comisiei de evaluare a primit un certificat la gradul de handicap grav cu asistent permanent la data de 20.10.2021de atunci si pana la data de 15.12.2021 nu a primit nici un ajutor banesc nici ea si nici insotitorul.Ce demersuri trebuiesc facute sa fie recunoscuta cu handicap si sa primeasca (bani,medicamente gratuite,etc)?dansa nu se poate deplasa.

Alte discuții în legătură

Pentru ingrijire mama care nu se mai deplaseaza gresoi gresoi as vrea sa stiu daca si ce pot face sa primesc un ajutor sau ceva ,ne-mai putand lucra avand pe mama mea de 75 de ani la pat suferind de multe,multe boli si ... (vezi toată discuția)
îngrijire persoană vârstnică dependentă daewoo1 daewoo1 Bună dimineața. Va rog mai multe detalii dacă se poate, locuiesc la aceeași adresa cu mama mea, nu este încadrată în grad de handicap dar suferă de ... (vezi toată discuția)
Mama mea detine certificat de incadrare la handicap grav cu asistent ... Mariana rozenberg Mariana rozenberg Mama mea detine certificat de incadrare la handicap grav cu asistent permanent din data de 20.10 2021 si nu a primit nici un ajutor banesc nici ea si ni ci ... (vezi toată discuția)