avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.Am o întrebare vis a vis de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.Am o întrebare vis a vis de succesiune.Matusa tatălui ...

Bună ziua.Am o întrebare vis a vis de succesiune.Matusa tatălui meu a decedat fără a lasă scris cuiva ceva.Este vorba de un teren cu casa în București. Noi nu am păstrat legătură cu ei decât foarte rar..
O familie de vecini s au ocupat de înmormântare fără ca noi rudele sa știm ceva.
Am aflat la ceva timp după deces.Ei spun ca s au ocupat și au ajutat o și în timpul ultimilor ani...dar eu ma îndoiesc de unele aspecte..ca sa pomenesc doar faptul ca apa,salubritatea,impozitul nu erau plătite.,în condițiile în care ea avea cu ce le plății..
Acum acesta familie a dat în judecata moștenitorii, au trimis adrese false la citații pentru ca moștenitorii sa nu poată participa la proces.
Au înstrăinat din bunuri fără a avea acest drept..
Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:27, 14 Decembrie 2021
Sa va angajati avocat si sa va judecati cu dumnealor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă salut! am nevoie de un sfat! am fost sunat astazi de persoana ... Mario1980 Mario1980 Vă salut! Am nevoie de un sfat! Am fost sunat astazi de persoana care avea grija de o rudă indepartată sa-mi spună ca a decedat, asta in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu testament si mostenitori rezervatari Statescu Statescu Buna ziua! Tatal, decedat mai demult. Mama, decedata de aproape un an. Au avut un baiat si o fata, care la randul lor au cate 2 copii, fiecare. Fata are de ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesorale mody mody Buna seara si Craciun Fericit Am si eu o nelamurire in ce priveste sccesiunea ,si am sa redau pe scurt situatia familiei mele . Mama mea si bunica-mea au ... (vezi toată discuția)