avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am studiato posliceala de asistent medical in 2007 dar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am studiato posliceala de asistent medical in 2007 dar nu am ...

Am studiato posliceala de asistent medical in 2007 dar nu am profesat si nu sunt inscrisa in colegiul asistentilor , pot intocmi actele pentru a lucra ca asistent medical in Italia? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 14 Decembrie 2021
Documentele necesare pentru a se obtine echivalarea în Italia a diplomei de asistent medical
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea profesiei de asistent medical in italia georgeta24 georgeta24 Sunt interesata de a afla sau mai bine zis de a intelege pas cu pas procedura care trebuie urmata pentru a lucra ca asistent medical in Italia.Precizez ca am o ... (vezi toată discuția)
Acte necesare angajarii ca amg Popescu Sofia Popescu Sofia ce acte sunt necesare angajarii ca asistent medical la un cabinet individual daca nu am mai lucrat in domeniu si daca este valabila copia dupa cazier dat find ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati,daca se poate anucy anucy Buna ziua,sora mea cea mica aterminat scoala post liceala sanitara in anul 2001,nu a profesat,acum insa sa inscris la ordinul asistentilor pentru stagiu.face ... (vezi toată discuția)