avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se poate stabili destinația celor 3 balcoane ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se poate stabili destinația celor 3 balcoane comune, parte ...

Cum se poate stabili destinația celor 3 balcoane comune, parte comuna la bloc cu 3.nivele,

etaj 1,2,3 ?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 18:40, 15 Decembrie 2021
Ce destinatie poate avea un balcon??
Nu știu, poate s-și tina proprietarii varza și murăturile, acareturi.... Pentru ce scop le-a prevazut arhitectul, cum putem afla? Oricum sant parti comune!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ... frumusețe probabil. Sunt într-adevăr părți comune. Eu am un ap. într-un astfel de imobil (4 et.), care are chiar două balcoane pe nivel (la capetele scării). Și cum sunt 4 ap. pe nivel, a rezultat o ... naturală împărțire a folosinței între vecinii față în față din proximitatea balconului. Și-n egală măsură, cei de la parter foloseau în comun o (fostă) uscătorie. Parcă am discutat acest aspect și într-o adunare generală, dar nu bag mâna în foc. Oricum, am senzația că am trăit aaalte vremuri în materie de vecinătate.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2021
romascanu, moderator
Dacă "balconasele" au doar rol estetic, ornamental deci nu sant funcționale ca balcoane, utiliizarea lor în orice scop constituie contravenție și se amendeaza cf. L196/2018!
Da, da vremurile comunismului romantic în blocurile acelea sovietice din anii 50 primele...

Alte discuții în legătură

Folosinta balcon de pa casa scarii rusu dana rusu dana Buna ziua!Locuiesc intr un bloc de 4 etaje cu cate 3 apartamente pe palier. Apartamentele de la parter nu au balcoane dar o incapere la et.4 cu destinatia de ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon fara acord asociatie Dana Marin Dana Marin Adunarea generala a stabilit sa fie de acord cu inchiderea balcoanelor de catre proprietarii care doresc dar intr-un mod uniform, fara a afecta estetica ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon tip logie ansamblu rezidential cu sticla - necesita autorizatie? stanescu2 stanescu2 Buna ziua, Avem un ap intr-un complex rezidential. Am dori sa inchidem balconul cu sistem geam sticla fara rame. Avem nevoie de aprobari de la ... (vezi toată discuția)