avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se poate stabili destinația celor 3 balcoane ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se poate stabili destinația celor 3 balcoane comune, parte ...

Cum se poate stabili destinația celor 3 balcoane comune, parte comuna la bloc cu 3.nivele,

etaj 1,2,3 ?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 18:40, 15 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați tras concluzii pripite. Este construit în 1991. Și romantisme de-astea n-am, chiar dacă mi-am pierdut virginitatea în secolul trecut. (eram elevă la liceu în decembrie 89).
Eu n-am găsit expresia „ornamental” în legea pomenită. Dar poate n-am căutat eu destul...
Nu prea am înțeles ce (și, mai ales, de ce) vă interesează, mai exact.
Sunteți liberi să stabiliți regulile și condițiile de folosință a părților comune, normele de conduită și de bună vecinătate.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2021
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosinta balcon de pa casa scarii rusu dana rusu dana Buna ziua!Locuiesc intr un bloc de 4 etaje cu cate 3 apartamente pe palier. Apartamentele de la parter nu au balcoane dar o incapere la et.4 cu destinatia de ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon fara acord asociatie Dana Marin Dana Marin Adunarea generala a stabilit sa fie de acord cu inchiderea balcoanelor de catre proprietarii care doresc dar intr-un mod uniform, fara a afecta estetica ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon tip logie ansamblu rezidential cu sticla - necesita autorizatie? stanescu2 stanescu2 Buna ziua, Avem un ap intr-un complex rezidential. Am dori sa inchidem balconul cu sistem geam sticla fara rame. Avem nevoie de aprobari de la ... (vezi toată discuția)