avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog un sfat.Avem urmatoarea problema : o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog un sfat.Avem urmatoarea problema : o angajata ...

Buna ziua,
Va rog un sfat.Avem urmatoarea problema : o angajata in functia de asistent social, personal contractual ,la o institutie publica a fost angajata in anul 2006 ,pe studii superioare. In urma unui control efectuat de autoritatile superioare , s-a constatat ca peroana in cauza detine diploma de absolvire de studii de scurta durata - colegiu 3 ani.Acum vor sa -i inceteze contractul de munca pentru ca nu corespunde nivelului de studiu.Ce ar putea face aceapersoana in acest caz. Ordonatorul principal de credite a refuzat solicitarea unitatii de modifica statul de functii. la pozitia asitentului social din S in SSD.V amultumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 12 Ianuarie 2022


Utilizator49 a scris:

Buna ziua,
Va rog un sfat.Avem urmatoarea problema : o angajata in functia de asistent social, personal contractual ,la o institutie publica a fost angajata in anul 2006 ,pe studii superioare. In urma unui control efectuat de autoritatile superioare , s-a constatat ca peroana in cauza detine diploma de absolvire de studii de scurta durata - colegiu 3 ani.Acum vor sa -i inceteze contractul de munca pentru ca nu corespunde nivelului de studiu.Ce ar putea face aceapersoana in acest caz. Ordonatorul principal de credite a refuzat solicitarea unitatii de modifica statul de functii. la pozitia asitentului social din S in SSD.Va multumesc anticipat.
Niniciun raspuns?
Nu prea poate face nimic ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am absolvit facultatea de asistenta sociala - 3 ani ... RCAN1996 RCAN1996 Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Asistenta Sociala - 3 ani si FACULTATEA DE ȘTIINȚE SOCIALE - MASTERAT: FILOSOFIE APLICATĂ ÎN ORGANIZAȚII ȘI MEDIUL ... (vezi toată discuția)
Examen c.e.c.c.a.r. getapop getapop Am absolvit in anul 1999 in cadrul ASE Bucuresti, Facultatea: Colegiul Universitar Economic, Specializarea: Prelucrarea electronica a informatiei economice ( ... (vezi toată discuția)
Promovarea pe criteriu de studii superioare in sanatate dannamaria dannamaria Care este cadrul legal de trecere de la grila de salarizare asistent medical studii medii la asistent medical studii superioare in urma obtinerii licentei daca ... (vezi toată discuția)