avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionara la limita de varsta detin si certificat de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionara la limita de varsta detin si certificat de incadrare ...

pensionara la limita de varsta detin si certificat de incadrare in grad de handicap grav cu asistent cum pot intra in posesia pensiei de handicap al meu si al insotitoarei?va multumesc

Alte discuții în legătură

Asistent social ptr o persoana imobilizata la pat eremia eremia sotul este pensionar de drept in varsta de 77 ani. sotia nu are niciun venit . sotul este imobilizat la pat din cauza unei gute cronice si poliartrite ... (vezi toată discuția)
Concediere asistent persoana cu handicap Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Bunicul meu este incadrat in gadrul I de handicap, cu insotitor permanent. Bunica mea este asistentul personal, are incheiat un CIM cu primaria. Azi a primit ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre asistent personal si insotitor? karmyna karmyna mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal. ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)