avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Bună seara, garanția încasată(suma în lei) la un ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Bună seara, garanția încasată(suma în lei) la un contract ...

Bună seara, garanția încasată(suma în lei) la un contract de închiriere între o pers fizica și una juridica, este obligatoriu sa fie trecuta în Declarația Unica? Dacă da, se plătește impozit. La expirarea contractului se returnează suma respectiva. Deci impozitul se pierde. Este ok?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 20:36, 15 Decembrie 2021
garantia nu intra la venitul din cedarea folosintei bunurilor pt ca aceasta se va returna la final.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garanția perceputa la încheierea contract de închiriere se trece în declarația unica? arvat_t arvat_t Contract închiriere între o pers fizica(proprietarul sp comercial) și o pers juridica. Garanția perceputa la încheierea contract de închiriere, se ... (vezi toată discuția)
Cum completez declaratia 200 ContSters138151 ContSters138151 Buna dimineata, As avea si eu niste nelamuriri, m-a rugat cineva sa il ajut sa completeze declaratia 200... Persoana respectiva a avut un spatiu comercial pe ... (vezi toată discuția)
Contract ichiriere eugendavid eugendavid Intrebare: un contract de inchiriere intre o persoana fizica si o entitate juridica neinregistrat la finante poate fi considerat nul? Este vorba despre ... (vezi toată discuția)