avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Garanția perceputa la încheierea contract de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Garanția perceputa la încheierea contract de închiriere se trece în Declarația Unica?

Contract închiriere între o pers fizica(proprietarul sp comercial) și o pers juridica. Garanția perceputa la încheierea contract de închiriere, se introduce în Declarația Unica de către persoana fizica? Garantia(suma lei) va fi returnata la expirarea contractului. Se poate face act adițional?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:03, 15 Decembrie 2021
Garanția perceputa la încheierea contractului de închiriere se trece în declarația unica. Se poate face act adițional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, garanția încasată(suma în lei) la un contract ... arvat_t arvat_t Bună seara, garanția încasată(suma în lei) la un contract de închiriere între o pers fizica și una juridica, este obligatoriu sa fie trecuta în ... (vezi toată discuția)
Situatie cheltuieli inchiriere alina_f alina_f Buna ziua, Am facut un contract de inchiriere pentru 1 luna (17.10-16.11). Pentru cheltuieli chiriasul mi-a dat o suma apoximata de noi, ca garantie trecuta ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat andreea_mitoiu andreea_mitoiu Buna ziua, as dori sa stiu cum trebuie procedat in situatia in care eu detin o societate comerciala, care are punct de lucru pe proprietatea mea (pers. fizica) ... (vezi toată discuția)