avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca o Hotarare a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca o Hotarare a consiliului ...

Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca o Hotarare a consiliului Local care sta.bileste 6,3 mc/ pers in regim pausal este legala, in conditiile in care exista Norme-metod-de-facturare-APA-PAUSAL-anexa-12 Legea 51 2006 , care prevede 8,4 mc/pers , in cazul imobilelor noastre din Asociatie! Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: danutzchirila , utilizator 20:07, 18 Decembrie 2021
5,1 + 3,3 = 8,4
Recititi va rog intrebarea...Poate o Hotarare de Consiliu Local sa modifice o prevedere dintr-o lege?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, intrucat incalca principiul ierarhiei actelor normative.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum apa pausal in bucuresti Anca07 Anca07 Vara trecuta am facut verificarea metrologica a contoarelor de apa in bloc, dar 5 apartamente au refuzat aceasta verificare si nici nu au montat contoare noi. ... (vezi toată discuția)
Consum apa pausal Anca07 Anca07 S-a hotarat in adun.generala sa se verifice contoarele de apa individuale montate acum 5 ani. Sunt 12 proprietari care nu vor sa le verifice si nici sa le ... (vezi toată discuția)
Impartire diferente consum apa andrei_70 andrei_70 Cum este legal sa se procedeze in cazul in care unii vecini nu dau citirea contorului de apa iar noi ceilalti suntem obligati mereu sa platim diferentele de ... (vezi toată discuția)