avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua Dacă cineva îmi poate răspunde,sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua Dacă cineva îmi poate răspunde,sunt angajată în ...

Bună ziua
Dacă cineva îmi poate răspunde,sunt angajată în teatru de 29 de ani cu studii generale (10clase+2prof). Conform legii 284/2010 pot ocupa postul de cabimiera?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:44, 16 Decembrie 2021
Legea 284/2010 este abrogata ....Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale, conform Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare, respectiv condițiile specifice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pensionar pentru limita de varsta Aura Pop Aura Pop Buna seara Lucrez intr-o primarie , un functionar public urmeaza sa se pensioneze pentru limita de varsta si primarul vrea sa IL tina in ... (vezi toată discuția)
Transformare post grad superior danapantea danapantea Buna ziua. Speta noastra: personal contractual grad II, vechime ceruta la concurs minim 2 ani in specialitatea studiilor. Intre timp am aflat ca in cazul ... (vezi toată discuția)
Personal contractual Sisi03 Sisi03 Dupa introducerea noului cod adm., pt organizarea unui conc pt personal contractual se merge tot dupa HG nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului cadru ... (vezi toată discuția)