Buna ziua. Am lucrat 3 luni la o firma care a "uitat" sa-mi intocmeasca un contract de munca si Decizie de incetare,acum un an, si sunt in proces cu ei si se pare ca si salariatul ei=D>.De fapt am inregistrat cererea anul trecut sidata procesului e in martie.Intre timp firma a intrat in insolventa si are lichidator, deci procesul s-ar putea suspenda.In acest caz,fiind drepturi salariale,care e procedura de-a ma inscrie la masa credala cu drepturi salariale,tinand cont de faptul ca pe firma respectiva nu sunt inregistrat cu nici un fel de act dar dovezi pentru Tribunal exista?:stunned:
Cred ca mai intai aveti nevoie de o sentinta judecatoreasca care sa recunoasca calitatea dvs de salariat al firmei.
Abia dupa aceea va puteti inscrie la masa credala. Probabil ca dvs solicitati plata contributiilor, pentru ca salariul presupun ca l-ati primit cat ati fost angajat.
n-am primit nimic,nici acte nici bani...tocmai asta era scopul procesului,de-a dovedi ca am fost salariat...intre timp,pana la primul termen,firma a fost declarata in insolventa si s-au demarat procedurile...