avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... situatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

situatie

Buna ziua. Am lucrat 3 luni la o firma care a "uitat" sa-mi intocmeasca un contract de munca si Decizie de incetare,acum un an, si sunt in proces cu ei si se pare ca si salariatul ei=D>.De fapt am inregistrat cererea anul trecut sidata procesului e in martie.Intre timp firma a intrat in insolventa si are lichidator, deci procesul s-ar putea suspenda.In acest caz,fiind drepturi salariale,care e procedura de-a ma inscrie la masa credala cu drepturi salariale,tinand cont de faptul ca pe firma respectiva nu sunt inregistrat cu nici un fel de act dar dovezi pentru Tribunal exista?:stunned:
Cel mai recent răspuns: dumitrumarian1 , utilizator 01:03, 13 Ianuarie 2010
Cred ca mai intai aveti nevoie de o sentinta judecatoreasca care sa recunoasca calitatea dvs de salariat al firmei.
Abia dupa aceea va puteti inscrie la masa credala. Probabil ca dvs solicitati plata contributiilor, pentru ca salariul presupun ca l-ati primit cat ati fost angajat.
n-am primit nimic,nici acte nici bani...tocmai asta era scopul procesului,de-a dovedi ca am fost salariat...intre timp,pana la primul termen,firma a fost declarata in insolventa si s-au demarat procedurile...
Am inteles.
Deci, oricum, aveti nevoie de o sentinta judecatoreasca din care sa rezulte ca ati fost salariat al acelei societati.
pai...nu se poate obtine,pt ca procesele se suspenda automat de drept:stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca in instanta madalina85 madalina85 BUna ziua! Am dat firma la care am lucrat in judecata pentru neplata drepturilor salariale. Am inteles cum ca intre timp firma ar fi dat faliment. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Hot. def. insolventa alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Cum pot obtine hot. def. pt. un debitor caruia i sa dispus incheierea proc. insolventei. Nu m-am inscris la masa credala. Mi-o trebuie doar ... (vezi toată discuția)
Titlu executoiu dupa inscriere la masa credala roxanaraveca roxanaraveca Buna seara, Va rog sa ma ajutati... Dupa notificare insolventa, inscriere la masa credala biroul de impozite si taxe, poate sa mai emita somatie si titlu ... (vezi toată discuția)