avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Ma confrunt cu o stituatie, copilul a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Ma confrunt cu o stituatie, copilul a lipsit 15 zile ...

Buna ziua! Ma confrunt cu o stituatie, copilul a lipsit 15 zile de gradinita, pentru 10 zile are scutire medicala. Greseala mea este ca nu am citit contractul educational , unde scrie ca pentru absentele mai lungi de 10 zile se depune cerere la director. Acum cand am mers cu el , mi s-a spus ca este exclus din gradinita. Intradevar , nu am respectat clauza din contract de care sincer nici nu stiam...asta nu ma scuteste de repercursiuni stiu... Avand in vedere ca este grupa mare care este obligatorie...am vreo sansa sa fac vreo contestatie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: yap , utilizator 00:04, 17 Decembrie 2021
Contestație puteți face...dar de șanse nimeni nu va poate spune exact care sunt.
Multumesc! Aveti idee unde as putea sa fac asta? La gradinita nu vor sa-mi dea niciun detaliu, mi-au spus sa nu mai duc copilul si atat.

Cornel Vasile a scris:

Contestație puteți face...dar de șanse nimeni nu va poate spune exact care sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil exmatriculat de la gradinita 2901RDk 2901RDk Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si, va rog, sa-mi spuneti daca exista vreo solutie: am un copil de 3 ani si 6 luni care frecventeaza o gradinita ... (vezi toată discuția)
Legea after school ocb ocb Buna Daca ma poate ajuta cineva in legatura cu aceasta lege, a trecut se pot face acea cerere catre scoala si daca exista un model? Multumesc (vezi toată discuția)
Restituire indemnizatie crestere copil ramymihal ramymihal va rog frumos sa-mi ma ajutati in urmatoarea probleme.in perioada martie 2010- ian 2012 am fost in concediu de crestere copil, aveam un contract de mandat cu o ... (vezi toată discuția)