avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara am si eu o intrebare sotul are pe rol un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara am si eu o intrebare sotul are pe rol un dosar penal ...

Buna seara am si eu o intrebare sotul are pe rol un dosar penal , in ianoarie urmeaza sa se pronunte sentinta, Mentionez in ultimele 2 luni a fost plecat in Belgia cu interes de serviciu, intrebarea mea ar fi dupa incheierea procesului, poate sa mai plece in afara tari??
Depinde cum se incheie...
fiind gasit cu alcol mare 1,75 cu siguranta suspendare. Poate parasi tara??

gi-jane2 a scris:

Depinde cum se incheie...

1.75 avea in aerul expirat?
Daca ia cu suspendare, da, va putea merge in delegatii, nu ca sofer, desigur.
1,75 in sange aaa nu, nu ca sofer, sudor

gi-jane2 a scris:

1.75 avea in aerul expirat?
Daca ia cu suspendare, da, va putea merge in delegatii, nu ca sofer, desigur.

Daca prin sentinta ramasa definitiva, nu i interzice acest drept, da, poate sa plece.

Alte discuții în legătură

Trimis in judecata pentru art 87/oug.195/2002-pot fi condamnat la primul termen? anduneck anduneck Buna ziua! Am si eu o nelamurire...in data de 06.07.2011 mi s-a intocmit dosar penal pentru conducera vehicului pe drumurile publice sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului mady92 mady92 Salut as avea o intrebare din pacate tatal meu impreuna cu mine pe seara in juru orelor 18 si 20 am consumat 2.5 bere din care 1 l eu si tatal meu 1.5 l ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis de conducere sorelsss sorelsss buna ziua. am nevoie de un sfat. in urma cu 2 sapt am fost oprit de politie in timp ce conduceam autoturismul in stare de ebrietate. am avut 0,8 in aerul ... (vezi toată discuția)