avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montarea detectoarelor de gaze wireless este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montarea detectoarelor de gaze wireless este obligatorie scrisa ...

Montarea detectoarelor de gaze wireless este obligatorie scrisa in vreo lege?
Cel mai recent răspuns: usernew2021 , utilizator 12:52, 18 Decembrie 2021
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Da, stiu, am citit acea informare pe siteul anre.
Sunt chestiuni pe care nu le inteleg, de aceea am scris aici.
Daca avem primul model de sesizoare, montat in 2018, intrebarea era: mai avem obligativitatea sa le montam si pe cele wifi pe langa celelalte montate in 2018?
Aceeași întrebare, e obligatorie în prezent montarea acestor senzori cu wi- fi sau sant ok și cele fără..?
Sunt blocuri ce au si al doilea rand de sesizoare. Cele din urma sunt wireless si fac legatura cu cele intermediare di cu cel central.
Intrebarea este daca firmele autorizate de anre realizeaza verificarea la 2 ani fara cele wifi sau te pot obliga la montajul acestora inainte de revizie? Daca te obliga e legal?

Albero a scris:

Aceeași întrebare, e obligatorie în prezent montarea acestor senzori cu wi- fi sau sant ok și cele fără..?

nu exista in lege specificat daca sistemul trebuie sa fie wireless sau nu

insa la bloc sunt necesare 2 sisteme de detectie
- 1 sistem pe ap care opreste alimentarea in cadrul acestuia
-1 sistem general care opreste alimentarea pe toata coloana/bloc (electrovana se monteaza de obicei pe coloana principala.inainte de intrarea in bloc)

Alte discuții în legătură

O parte din proprietare refuză montarea detectoarelor wireless. ce se poate face dacă distrigaz întrerupe alimentarea cu gaze naturale? ceraselacera ceraselacera Asociatie de proprietari am primit notificare pentru revizia instalatiei de gaze. Am selectat o firma autorizata ANRE pt montarea detectoarelor si revizie. Am ... (vezi toată discuția)
Detectoarele de gaze wireless virgiliuw@yahoo.com virgiliuw@yahoo.com Bună ziua, Detectoarele de gaze wireless sunt obligatorii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Nr.lege sau ordin de obligativitate montare detectoare gaz Elidor Elidor Buna seara, stiu ca dupa tragedia de la \"colectiv\" a fost dat ceva-lege sau ordin- de obligativitate a consumatorilor casnici de montare a unei electrovalve ... (vezi toată discuția)