avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce trebuie de facut pentru a achita taxele pe baza de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce trebuie de facut pentru a achita taxele pe baza de Norma De Venit ?

Salut,

In vara anului 2021 am infiintat PFA pentru a oferi 'Activitati de consultanta in tehnologia informatiei'. In fiecare luna am eliberat facturi, insa am uitat complet despre 'Norma de Venit'. Cred ca trebuia sa fac o declaratie la ANAF, nu stiu sigur. Rog ajutor cu urmatoarele intrebari:
1. Pana cand trebuie achitate taxele pentru anul 2021 ?
2. Ce trebuie sa fac ca sa achit taxe pe baza de norma de venit si pana cand ?
3. Daca am PFA-ul din iulie, voi plati taxe pe jumatate din Norma de venit ?

Merci anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 19 Decembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti DU cu norma de venit jumtate pt ca ati inceput din 01.07 . Termen de plata este 25.05.2022 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltare aplicatii pfa Macaret Macaret Buna ziua, Intentionez sa deschid un cont de dezvoltator de aplicatii mobile IOS, Apple. Stiu ca trebuie sa infiintez un PFA pentru a plati taxele si ... (vezi toată discuția)
Pfa fara activitate Anaarepere Anaarepere Buna ziua! Detin un PFA dar as vrea sa renunt la contractele pe care le am in momentul acesta si o perioada sa nu mai am activitate pe el. Este posibil sa il ... (vezi toată discuția)