avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Sunt beneficiar al Decretului-Lege 118/1990 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Sunt beneficiar al Decretului-Lege 118/1990 și beneficiez ...

Buna ziua.
Sunt beneficiar al Decretului-Lege 118/1990 și beneficiez de indemnizația aferentă. Totodata sunt și salariata.
In curând voi naște și voi intra in concediul de creștere copil.
Întrebarea mea, la care se pare ca nu găsesc nicicum raspuns, este dacă la calculul cuantumului indemnizației de creștere copil, pe lângă veniturile obținute din salarii, se va lua in considerare și indemnizația de beneficiar lege 118/1990?
Mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Alina1288 , utilizator 14:24, 19 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se ia în considerare indemnizația de beneficiar al Legii 118/1990.
Va mulțumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

Nu se ia în considerare indemnizația de beneficiar al Legii 118/1990.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului ioanaiacobas ioanaiacobas Buna ziua Eu sunt in concediu de crestere a copilului, dar doresc sa imi reiau activitatea incepand cu 1.01.2013. In acest caz beneficiez de stimulent de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil dupa somaj habar habar Buna ziua, Am si eu o intrebare si nu prea gasesc raspunsul in totalitate. Sotia a terminat facultatea si dupa facultate a intrat in somaj , care a durat 6 ... (vezi toată discuția)
Baza calcul din contract persoana fizica ca cnas adytaro adytaro Buna ziua, Am o situatie mai deosebita si sper sa gasesc aici niste raspunsuri. Am fost in concediu crestere copil pana in 17 martie a.c. Tot in aceeasi ... (vezi toată discuția)