avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... DORESC SA SCHIMB DESTINATIA UNEI CASE DE LOCUIT IN ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

DORESC SA SCHIMB DESTINATIA UNEI CASE DE LOCUIT IN CASA DE LOCUIT ...

DORESC SA SCHIMB DESTINATIA UNEI CASE DE LOCUIT IN CASA DE LOCUIT SI CABINET STOMATOLOGIC . MENTIONEZ CA NU MODIFIC STRUCTURA DE REZISTENTA SAU ASPECTUL EXTERIOR AL CLADIRII, MODIFICARILE SE VOR FACE DOAR CA AMENAJARI INTERIOARE. MAI ESTE NECESARA AUTORIZATIA DE CONSTRUCTIE? MENTIONEZ CA CASA ESTE LA STRADA , CURTE PROPRIE , VECINII AU CASELE MAI DEPARTATE FIECARE CU CURTEA LUI. CE ALTE ACTE SUNT NECESARE?

Alte discuții în legătură

schimbarea destinatiei unei case la tara in cabinet stomatologic, acte necesare! Teodor1960 Teodor1960 Ce acte sunt necesare pentru schimbarea destinatiei unei case prorietate la tara in (cf este trcut teren cu constructie de locuit ) in cabinet ... (vezi toată discuția)
Aprobari necesare pentru amenajari interioare? brutuss_ia brutuss_ia Buna seara! Eu si sotul meu ne aflam in situatia de a amenaja o casa veche pe care am mostenit-o. Precizez case afla intr-o curte comuna si face parte ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism bogdan1958 bogdan1958 Buna ziua, Doresc si eu sa aflu informatii privitor la urmatoarea situatie : 1. Locuiesc intr-o casa ce are un pod f. frumos dar inaccesibil (nu a fost luat ... (vezi toată discuția)