avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, O hotarare judecatoreasca, atacata cu apel, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, O hotarare judecatoreasca, atacata cu apel, isi produce ...

Buna ziua,
O hotarare judecatoreasca, atacata cu apel, isi produce efectele pana cand in apel se da o rezolutie? Mai concret, am fost numit tutore, dar decizia este contestata cu apel. Am calitatea de tutore pana cand tribunalul judeca apelul sau nu?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2021
Iripop, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 19:47, 21 Decembrie 2021
Ce scrie in prima hotarare? Executorie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva si irevocabila? JosefC JosefC Buna seara.Am si eu o intrebare : dupa ce se da hotararea judecatoreasca, scrie \\" cu drept de recurs in X zile \\"...Daca in decurs de \\"x\\" zile nu se ... (vezi toată discuția)
Decizie definitiva si irevocabila a curtii de apel bucuresti 70iana 70iana Buna ziua, Ca fost salariat am castigat un proces cu [editat de admin] (drepturi banesti) la Curtea de Apel Bucuresti prin decizie ramasa definitiva si ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca definitiva tomasso tomasso Buna ziua, o hotarare judecatoreasca civila, devine definitiva si irevocabila prin neapelare, dupa expirarea termenului de15 zile,automat , producand efecte ... (vezi toată discuția)