avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 61 trebuie aplicata si pt cainii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 61 trebuie aplicata si pt cainii vecinilor !Locuiesc la casa ,in oras ,centru ,iar vecina mea detine un caine ...

Locuiesc la casa ,in oras ,centru ,iar vecina mea detine un caine de paza de talie f mare care latra zi si noapte.N u ne putem odihnii .Am facut zeci de sesizari la Politia locala ,dar imi raspund ca distanta e de 10 m si e legala .Nu pot aplica legea 61.pt ca cainii au voie sa latre tot timpul si noi ca oameni ,vecini ,nu avem nici un drept.Intrebarea mea este ,o pot actiona in judecata pt ca legea 61 in intervalul orar 22-8 sa fie aplicata si in cazul meu??sa ma pot odihnii si sa duc o viata normala.Sunt cu nervii la pamant de la atata stres si lipsa de odihna si nu mai stiu unde sa merg si ce fac.Politia animalelor a zis ca daca nu e batut ,maltratat nu poate sa faca nimic ,mancare nu primeste destula pt asta cred ca latra atat,dar nici aici nu pot intervenii,nu o pot obliga sa -i dea de mancare cat are nevoie

Alte discuții în legătură

Unde reclam un vecin cu prea multi caini? AlexandruDumitru AlexandruDumitru Buna seara! Acum 3 ani, fostii mei vecini au vandut propietatea lor unor oameni care au decis sa se mute in zona rurala. In momentul in care s-au mutat acesti ... (vezi toată discuția)
Caine in bloc lore23 lore23 Buna!am si eu o problema cu vecina de langa mine.situatia se prezinta in felul urmator: sunt proprietara unui caine de talie mare,care face parte din categoria ... (vezi toată discuția)
Latratul cainelui vecinului iuliusovidiu iuliusovidiu Buna ziua.... Vecinul meu are un caine de talie mare care latra permanent in reprize de cate 5-15 minute, de 10-20 ori pe zi, in fiecare zi, fiecare saptamana, ... (vezi toată discuția)