avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna seara, am o intrebare la care nu am gasit un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna seara, am o intrebare la care nu am gasit un raspuns clar ...

buna seara, am o intrebare la care nu am gasit un raspuns clar deci, lucrez intr-o entitate privata, in luna septembrie ac am indeplinit conditiile de pensionare limita de varsta si vechime, am depus dosarul de pensie si, chiar de a doua zi am continuat sa lucrez in acelasi loc de munca intrebare:
exista un termen inainte de a inceta activitatea de a depune cererea de continuare( 30 zile)?
- se face un contract de munca nou sau un aditional la cel vechii,?
-sunt considerata nou angajata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 21 Decembrie 2021
Cererea trebuia depusa cu 30 de zile inainte de data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare sau cumul cu pensia veronicam veronicam Buna ziua, Legea nr. 93/2019 a stabilit la art. 56 alin. (4) ca, pe baza unei cereri formulate cu 30 de zile inainte de data indeplinirii cumulative a ... (vezi toată discuția)
Continuare cim dupa depunere dosar pensionare minval minval Buna ziua, persoana care se pensioneaza de drept in conformitate cu prevederile art.56 (1) lit.\"c\", adica ideplineste conditiile de varsta standard (65 ani) ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: astazi am primit o copie a deciziei de pensionare pentru limita de varsta pentru o salariata care ... (vezi toată discuția)