avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea 154/ 2021
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea 154/ 2021

Buna ziua...tatal meu s-a nascut in 1931 in bulgaria...in 1941 toata familia a fost stramutata in romania...a decedat in 2001 si nu a apucat sa beneficieze de legea 189/ 2000...anul acesta a fost data legea 154 care prevede ca si copiii celor stramutati sa aiba o indemnizatie...intrebarea mea este daca as avea acest drept si unde anume m-as încadra..
Mentionez ca sunt nascuta in 1958.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, copii persoanei nascute in anul 1940,decedată în ... cristinik14 cristinik14 Buna ziua, Copiii persoanei nascute in anul 1940, decedată în anul 2015, strămutată din Bulgaria - Kaliakra, care a beneficiat de indemnizaţie lunară ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legea 130/2020 aurelianchicheanu aurelianchicheanu Buna ziua, Am o nelamurire in legura cu o lege care a fost adoptata de cateva zile. Legea 130/2020 pentru modificarea şi completarea Decretului-lege ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mama mea( decedata în 1995), stramutata din bulgaria, ... Alma Mărgărit Alma Mărgărit Bună ziua. Mama mea( decedata în 1995), stramutata din Bulgaria, nu a beneficiat de legea 189..... - nu știu dacă eu, în calitate de fiică, pot ... (vezi toată discuția)