avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Vă expun pe scurt următoarea situație ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Vă expun pe scurt următoarea situație :Engie gaze ...

Bună ziua. Vă expun pe scurt următoarea situație :Engie gaze mi-a trimis un act aditional prin care îmi comunica va imi va mari pretul la gaze cam cu 80% din 15 ianuarie. Ei pretind să semnez hârtia si sa o trimit lor. Ce se va întâmpla dacă nu o semnez!?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:57, 22 Decembrie 2021
va taie gazul.
se considera acceptare tacita....din data respectiva platiti mai mult
aveti optiunea de a schimba furnizorul
Daca nu semnati hartia,furnizoprul va continua sa va furnizeze utilitatea apreciind acordul dv tacit
daca nu sunteti de acord cu modificarea comunicata,raspundeti ca refuzati si eventual intentionati schimbarea furnizorului de utilitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anul trecut mi-am cumparat o casa langa bucuresti unde m-am mutat ... roxy_music roxy_music Anul trecut mi-am cumparat o casa langa Bucuresti unde m-am mutat in decembrie, deoarece abia atunci am avut gaze si am putut pune in functiune centrala. Luna ... (vezi toată discuția)
Se pot tăia utilitățile unui chiriaș (persoana juridică) ... DenisaDdd DenisaDdd Se pot tăia utilitățile unui chiriaș (persoana juridică) dacă nu și-a plătit chiria și nici utilitățile de mai bine de 6 luni? Menționez ca acest ... (vezi toată discuția)
Factura engie la un an după vânzarea apartamentului. noul proprietar nu vrea să o plătească, eu cu pot rezolva situția? ana_tudose ana_tudose Buna ziua, Am vandut un apartament in Februarie 2016. La un an si jumatate dupa, am primit o factura de gaze pe numele meu pentru perioada Decembrie ... (vezi toată discuția)