avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere fiscala vs. Radiere Registrul Auto Roman
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere fiscala vs. Radiere Registrul Auto Roman

Buna ziua,

Ma confrunt astazi cu o problema legata de masinile inmatriculate pe firma: un functionar din primarie imi spune ca la schimbarea sediului social dintr-un sector in altul toate masinile sunt radiate si nu pot fi folosite pana la emiterea documentelor noi. Cred ca este o confuzie la mijloc.

Imi puteti spune, va rog, care sunt pasii care trebuiesc parcursi in acest caz? Chiar trebuie sa radiez toate masinile la Politie?

Multumesc,
Stefan Litu

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism romanesc inmatriculat in alt stat membru ue sandro sandro Sunt rezident in Germania, iar ieri am inmatriculat autoturismul personal aici pentru ca am depasit perioada de sedere de 185 de zile. La serviciul de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit alina240 alina240 Bunaziua, Am o nelamurire legata de impozitul auto si as dori daca poate cineva sa ma ajute. In anul 2002 am vandut un autoturism cu acte in regula si am ... (vezi toată discuția)
Radiere auto dupa 4 luni de la dezmembrare dangabrieldiaconescu dangabrieldiaconescu Buna ziua, Am dus la dezmembrare la Remat Vest, in Iulie 2010, o dacie veche avand imputernicire notariala de la proprietarul masinii (tatal meu). Am ... (vezi toată discuția)