avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Export floarea soarelui
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Export floarea soarelui

Buna ziua! Am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra!
Sunt un agricultor si am luat legatura cu o firma germana care doreste sa achizitioneze floarea soarelui, iar eu vreau sa ma interesez de ce anume am nevoie pentru a face export!
In primul rand am nevoie de o firma!
Care ar trebuie sa fie domeniul de activitate?
Eu sunt producator de floarea soarelui, dar trebuie si sa achizitionez, iar pentru aceasta de ce anume am nevoie? ce cod anume din CAEN trebuie sa specific pentru aceasta? Pur si simplu fac achizitie!
De ce acte am nevoie pentru a putea exporta floarea soarelui?
Beneficiez de reduceri la infiintarea firmei daca sunt student?

In cat timp as putea termina cu infiintarea SRL-ului?
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 20:49, 10 Februarie 2008
SRL, CAEN import export produse agricole, beneficiati de mai multe reduceri daca sunteti student.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Export CMan CMan Buna ziua! Am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra! Sunt un agricultor si am luat legatura cu o firma germana care doreste sa achizitioneze floarea ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt importul de alimente miromania2000 miromania2000 buna ziua as dori sa import din uniunea europeana produse alimentare, dulciuri ambalate,seminte de floarea soarelui ,ulei si a.m.d si nu stiu unde sa ma duc ce ... (vezi toată discuția)
Cum sa devin importator exclusiv ContSters52778 ContSters52778 Impreuna cu un prieten din America, doresc sa infiintez o firma de import. Marfa este produsa in SUA, de catre o firma care nu are legaturi cu Europa, fiind de ... (vezi toată discuția)