avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... consultare pe problema fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

consultare pe problema fond funciar

Comisia de împroprietărire a gresit intocmirea titlului: via este in parcela de proprietatea de teren arabil, iar cu parcela pe care este amplasata fizic via vrea sa împroprietărească pe altcineva
Ultima modificare: Joi, 23 Decembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
Bună ziua,
Este necesar să formulați o solicitare în acest sens emitentului titlului în sensul rectificări.

Purcaru Nasta-Ana
Ultima modificare: Duminică, 2 Ianuarie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare titlu de proprietate nr. tarla gresita tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa ma ajuta-ti cu niste sfaturi.Am primit titlul de proprietate in anul 1996 pentru 4 parcele de teren.In anul 2008 am vandut o parcela de ... (vezi toată discuția)
Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc loosh36 loosh36 Am mostenit o suprafata de teren in localitatea R. Am aflat de ea doar cand am citit titlul de proprietate al defunctului. Stiu doar suprafata, dar nu stiu ... (vezi toată discuția)