avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încadrare conform COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încadrare conform COR

Care este diferența între analist relații client și agent servicii client ? In ce grupă se încadrează unul și în ce grupă celălalt. Potrivit clasificarii COR ANALISTUL FACE PARTE DIN GRUPA A II- a, agentul se servicii nu l-am găsit.
Dacă postul este pentru studii medii poate fi angajat ca analist relații clienți sau e obligatoriu să fie angajat că agent servicii clienți?
Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 23 Decembrie 2021
Alex_51, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 23 Decembrie 2021
333907 - Agent servicii client
Mulțumesc pentru cod.
Și răspunsul la întrebarea mea referitor la cum ar putea fi încadrat ca analist sau ca agent, care ar fi, vă rog frumos?
Persoana respectivă este absolvent de studii superioare și mă întrebam dacă ar putea fi încadrată ca analist chiar dacă postul este pt studii medii?
Pt că din ce am vazut in clasificarea COR analistul servicii client face parte din grupa a IIa (superioară)- cel mai probabil studii superioare.

Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

333907 - Agent servicii client

Nu poate fi încadrat ca analist, dacă nu are studii superioare.
Dar dacă are și angajatorul vrea să îl încadreze ca agent servicii client e legal? Cum spuneam mai sus persoana are studii superioare, însă postul este pt studii medii.

Cornel Vasile a scris:

Nu poate fi încadrat ca analist, dacă nu are studii superioare.

Ultima modificare: Joi, 23 Decembrie 2021
Alex_51, utilizator
Îl poate angaja...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare post penan penan salut, am si eu o intrebare, am lucrat la o multinationala si am fost incadrat cu postul " analist servicii client" problema este k inca nu am diploma ... (vezi toată discuția)
Incadrare corecta conform cor Marius Golianu Marius Golianu Buna ziua. Imi poate sugera si mie cineva va rog o incadrare pentru o persoana care lucreaza ca operator intr-un Call Center??? Am cautat in COR insa ... (vezi toată discuția)
Nivel studii poz. cor 243216 karl_holcroft karl_holcroft Bună seara, Postul de Analist servicii client cod 243216 prevede necesitatea deținerii de studii superioare?în anexa la fisa postului, cerință pentru ... (vezi toată discuția)