avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate face plangere dupa 1 an?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate face plangere dupa 1 an?

Buna, evenimentele s-au desfasurat in 2021, insa ne apropiem de 2022 si avocatul ar putea sa ne vedem abia dupa sarbatori.

Se poate face plangere dupa cat timp, dupa evenimente ? mersi
Ultima modificare: Joi, 23 Decembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 12:27, 4 Ianuarie 2022
ce evenimente ?
Hartuiri de diverse feluri, de catre diverse persoane in cardasie
Daca nu dati detalii, nu sta nimeni sa va scoata cuvintele cu clestele... pt unele fapte se poate face plangere doar in termen de 3 luni.
O sa vorbiti cu avocatul dvs si va lamuriti.
V-am spus hartuiri de diverse feluri, de catre diverse persoane. Ce e greu de inteles din hartuire ?
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2022
Marian Grivita, utilizator
Hartuirea trebuie sa fie in sensul legii penale, din acest considerent sunteti intrebat despre ce este vorba mai exact.
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Hartuire, ajutor!!! simo79 simo79 Buna ziua, Am o rugaminte, daca ma puteti ajuta cu un sfat. E in legatura cu o persoana hartuita de un barbat cu care a avut in trecut o relatie pasagera. ... (vezi toată discuția)
Hartuirea morala ContSters103501 ContSters103501 Buna, lucrez in invatamant si dupa 27 de ani de activitate cu rezultate si calificative numai de f bine a venit si momentul hartuirilor. Autori: directoarea ... (vezi toată discuția)
Hartuire+amenintare - cum sa procedez ? Catalin_V Catalin_V As avea nevoie de ajutorul d-voastra in legatura cu urmatorul fapt. In urma cu 3 ani am cumparat o casa de niste indivizi mai batrani. El a murit si a ramas ... (vezi toată discuția)