As avea nevoie de ajutorul d-voastra in legatura cu urmatorul fapt.
In urma cu 3 ani am cumparat o casa de niste indivizi mai batrani. El a murit si a ramas batrana (mentionez ca pare bolnava cu nervii). Au eliberat atunci casa dar si-au lasat o biblioteca pe motiv ca nu o poate scoate si ca sa ii dam noi ceva bani pe ea.
I-am zis atunci ca nu am bani de asa ceva (ca sa scap de ea) si ca nu imi trebuie si sa si-o. Ea a zis ca nu are cum si treburile au ramas asa (mai ales ca s-a vazut cu aproximativ 80.000 Euro in plasa).
Acum dupa 3 ani vine sa ii platesc mobila (500 lei) sau sa i-o dau inapoi , un covor pe care si l-a lasat in pod, perdele si alte mizerii pe care le-am aruncat instant.
Individa cu pricina a inceput sa imi trimita scrisori in posta, sa o agaseze pe sotie cu telefoane si sms-uri ( ca ne da pe mana politiei, tribunal , ca are ea grija de noi..etc), mai vine din cand in cand si suna si la sonerie.
Mai nou a aflat si unde sta soacra (femeie bolnava) si s-a dus la ea sa ii ceara banii. Nu mai zic ca prin drumurile ei a mers si pe la vecini de-ai mei si ai soacrei (cu scandal si denigrandu-o fara sa ii cunoasca).
Sotia zice sa o ignoram dar eu efectiv nu mai rabdare sa ii suport toate hartuirile ei si amenintarile pe care ni le face.
Spuneti-mi va rog cum sa procedez cu aceasta individa ? Eu efectiv nu mai vreau sa aud de ea si sau sa o mai vad deci prepun ca daca ii fac plangere penala o sa ma intalnesc eu ea mai devreme sau mai tarziu.
cica....arma prostului e razbunarea , ca doamna in cauza asta face acum . dar si inteligentul are o arma mai periculaosa ...ingnorantza . deci , va propun sa utilizati din plin arma asta , ca doare mai tare si provoaca suferintza greu de imaginat :yes:
daca nu s-a facut proces verbal pe obiectele acelea , n-are ce sa mai faca . daca s-a facut proces verbal , in caz ca ajungeti in instanta , sa solicitati si dumneavoastra chirie pe spatiul ocupat .
Multumesc de raspuns.
Asa mi-a zis si sotia (dar eu sunt mai impulsiv). Mai ales ca nu ii datoram absolut nimic ( ce am avut sa ii platim i-am platit la momentul respectiv). Daca aveam sa ii mai dau ceva ii dadeam pana acum si nu ma zgarceam sa ii mai dau 100E, daca am avut sa ii dau zeci de mii. Dar aceasta hartuire si atitudine ma enerveaza.
.A avut si aproximativ doua luni de zile la momentul respectiv sa isi ia tot ce vrea ea din casa si sa elibereze si vine dupa 3 ani cu amenintari si ne hartuieste cu telefoane/sms-uri de pe diferite numere.