avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot acuza de hartuire prin sms, telefoane si cont fals ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot acuza de hartuire prin sms, telefoane si cont fals pe Facebook?

Am avut o relație extraconjugala cu un bărbat casatorit. Sotia lui a aflat de escapada(pt el nu este prima relație extraconjugala), noi nu mai suntem împreună, dar aceasta continuasa ma sune sa trimita sms cu injurii la adresa mea, cu amenințări ca vine la usa mea etc. Ei sunt incontinuare împreună. Ea si a facut cont fals pe Facebook si imi urmărește activitate. Toata chestia asta durează de aproximativ 2 luni. Pot face ceva legal ca sa fiu lasata in pace si sa nu imi afecteze familia? Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2020
Flori 604, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:00, 11 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
spuneti-i ca o sa ii faceti plangere la politi pt hartuire, asta puteti sa si faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. ... camelian camelian Buna ziua Un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. Pe strada, in zona in care locuiesc. Ma amenintat cu un cutit din masina lui proprie. Am ... (vezi toată discuția)
Fals informatic cont fals facebook buna ziua! in urma unei relatii ... Anonim 79 Anonim 79 Fals informatic Cont fals Facebook Buna ziua! In urma unei relatii extraconjugale cu un barbat casatorit, am fost contactata de asa zisa lui sotie ... (vezi toată discuția)
Dupa o relatie in care am fost santajata sunt jignita pe internet alina3345 alina3345 Buna seara. Am nevoie urgent de un sfat.in urma cu doi ani am avut o relatie cu un barbat de profesie taximetrist. Relatia a durat un an jumate n am locuit ... (vezi toată discuția)