avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, As dori sa plec in UK pt a locui cu fratele ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, As dori sa plec in UK pt a locui cu fratele meu si ...

Buna ziua,

As dori sa plec in UK pt a locui cu fratele meu si familia lui si pt a lucra ulterior acolo.
Pot fi scutita de conditiile de imigrare si munca post brexit, pot aplica pt EU settlement scheme, in vederea obtinerii rezidentei, doar in baza relatiei de rudenie cu fratele meu? Stiu ca data pana la care as fi putut sa aplic e 30 iunie 2021, dar am dovezi ca nu am putut sa o fac atunci (pb de sanatate ale copilului mic, sarcina) va rog sa imi spuneti de ce acte as avea nevoie in afara de cele evidente (pasaport, dovada relatiei de rudenie, scrisori medicale). Fratele meu locuieste si lucreaza legal in UK din 2014, el deja are statut de "settled".

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:02, 23 Decembrie 2021
Poate ajuta info. de mai jos
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere viza ro cetatean indian casatorit cu cetatean roman dupa brexit OanaIlina OanaIlina Buna ziua, In decembrie eu (cetatean roman) impreuna cu copilul (cetatean roman) si sotul indian vrem sa calatorim in Romania pe perioada sarbatorilor de ... (vezi toată discuția)
Căsătorie cu cetățean sirian la ora actuală Epsilonn Epsilonn Bună tuturor, numele meu este Nicu, locuiesc și lucrez in Regatul Unit și am nevoie de sfatul dumneavoastră într-o problemă foarte delicată. Situația ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume in ro cu deed poll din uk roberta996 roberta996 Mi-am schimbat numele aici in UK prin Deed Poll. Anterior mi-am schimbat carnetul de conducere si cardurile bancare etc. cu noul nume. Am apostilat, legalizat ... (vezi toată discuția)