avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CUM SE CALCULEAZA UN CONCEDIU MEDICAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CUM SE CALCULEAZA UN CONCEDIU MEDICAL

Buna ziua!sunt la inceput de drum si nu stiu cum se calculeaza un concediu medical.As dori sa stiu la ce salariu se calculeaza concediul ledical la salariul realizat adica cel care se refera la ore lucrate in luna,fara ore suplimentare sau la venitul brut realizat in luna in care sunt incluse si orele suplimentare.
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2010
cristinaburescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristinaburescu , utilizator 15:00, 12 Ianuarie 2010
Trimiteti-mi o adresa de e-mail si va trimit legislatia necesara.
cristinaburescu@yahoo.it

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatia co? ContSters231812 ContSters231812 Buna seara, Va rog frumos daca se poate sa-mi spuneti, cum se calculeaza indemnizatia concediului de odihna in situatia in care angajatul nu are un an vehime ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de risc maternal Agripin Agripin Ma puteți ajuta va rog cu calculul unui concediu de risc maternal ? Salariul brut pe luna octombrie a fost 2200, iar din noiembrie a fost 2520. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Ore suplimentare negut_dorina negut_dorina buna ziua ,Am intrat in posesia unui fluturas din luna ianuarie al unui salariat de la o firma constructii montaj.va redactez cum scrie pe fluturas indice ... (vezi toată discuția)