avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună tuturor! In cazul in care, cineva iti face o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună tuturor! In cazul in care, cineva iti face o plangere penala, ...

Bună tuturor!
In cazul in care, cineva iti face o plangere penala, in cat timp ti se aduce la cunostinta acest lucru?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: mshboss , utilizator 18:57, 23 Decembrie 2021
Nu este stabilit un timp anume, dupa depunerea plangerii se incepe up in rem si se fac cercetari, de regula, intai se audiaza persoana vatamata, dupa veti fi citat si dvs, fie in calitate de martor, fie in calitate de suspect, daca din probele existente rezulta banuiala rezonabila ca ati savarsit fapta pentru care s-a inceput up in rem.
Ultima modificare: Joi, 23 Decembrie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Mulțumesc frumos pentru răspuns!
Ziceam doar in cat timp se poate afla daca ai o plangere penala din partea cuiva,
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere Nothingbutthetruth Nothingbutthetruth Dacă ți s-a făcut o plângere direct la parchet de exemplu, dar nu ai fost înștiințat de organele abilitate, ci doar persoana acuzatoare te-a ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru hartuire soniamarcel soniamarcel Buna seara, Am facut o plangere penala pentru hartuire sotia unui coleg de serviciu. Am fost la audieri si urmeaza sa fie si ea audiata. Ce urmeaza ... (vezi toată discuția)
Audiere inainte de inceperea up in rem viorelv viorelv Va rog sa-mi răspundeți ce se întâmplă dacă polițistul ma audiaza ca suspect sau ca martor pe tipizat cu privire la comiterea unei fapte prevazute de ... (vezi toată discuția)