avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Sa incep asa: In data de 29 11 2021 am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Sa incep asa: In data de 29 11 2021 am vrut sa merg ...

Bună ziua!
Sa incep asa:
In data de 29 11 2021 am vrut sa merg cu logodnica mea in Italia mai exact la Roma,toate bune si frumoase,biletele cumpărate cu o luna inainte de data plecării.
Ne trezim la 4, mergem la aeroport la Cluj acolo la check in ne spune băiatul ca avem o problema cu biletele compania are dreptul de a aplica o chestie, cică overbooking (adică vinde mai multe bilete decât locuri, avionul 180 locuri iar wizzair-ul a vândut 186)
Cazarea in italia a fost achitata de un prieten asa ca nu am facturi pe numele meu... Pierderea mea... Infine
Astăzi este data de 23 12 2021, am trimis n mailuri la wizzair si nu am primit nici un răspuns
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Cel mai recent răspuns: Simonique9 , utilizator 22:27, 25 Decembrie 2021
Fie discutati cu un avocat(pt proces,varianta recomandata) fie cautati pe net firme care se ocupa cu obtinerea unor daune .Atentie mare ce comision percep si ce acte va pun sa semnsti,avocatul il gasiti,cine e in spatele unor astfel de firme e mai greu de aflat..
Este de preferat sa luati legatura cu compania Wizzair telefonic, la numarul cu taxa. Doar asa veti putea obtine un raspuns din partea companiei.

Ultima modificare: Duminică, 26 Decembrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! de doi an de zile am achizitionat un pachet turistic ... maranos76 maranos76 Buna ziua! De doi an de zile am achizitionat un pachet turistic cu o agentie de turism in vederea efectuarii unei excursii de 6 zile in Israel. Din cauza ... (vezi toată discuția)
Minor de 16 ani,poate iesi din tara fara insotitor? alexandra2000 alexandra2000 Buna ziua.Fiica mea a fost chemata de verisoara ei in italia luna viitoare,dar ea nu poate veni dupa ea si nici eu sau tatal ei nu o putem duce.Se poate face ... (vezi toată discuția)
Credca am fost pacalita mary_5946 mary_5946 buna seara , ma numesc maria si va rog sa ma sfatuiti in-tro problema .Pentru ca sint intr-o situatie mai delic am apelat la o firma de plasare a fortei de ... (vezi toată discuția)