avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare pfa/infiintare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare pfa/infiintare srl

buna ziua! tatal meu detine un pfa pe care doreste sa-l inchida in timp ce eu urmaresc sa fac pasii premergatori infiintarii unui srl ptr a "prelua" afacerea tatalui meu; exista vreo contradictie din punct de vedere legal daca aceste doua operatiuni de deruleaza in paralel? mai exact se necesita sa astept ca tatal meu sa dizolve pfa-ul ptr ca eu sa infiintez srl-ul?avand in vedere ca sediul social ar fi acelasi in ambele cazuri?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 15:02, 12 Ianuarie 2010
Nu exista daca treceti partenerii tatalui pe societatea d-voastra.
Nu exista absolut nici o piedica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare din srl in pfa ContSters271005 ContSters271005 Buna seara, se poate schimba un SRL intr-un PFA sau trebuie inchis SRL-ul si deschis PFA-ul??? (vezi toată discuția)
Suspendare si / sau inchidere s.r.l ContSters236592 ContSters236592 Buna seara, ma gandesc sa suspend pt. o perioada s.r.l-ul sau chiar sa inchid tampenia asta. Ma intereseaza care sunt costurile si demersurile pt. ambele ... (vezi toată discuția)
Vânzare autoturism de la pfa la persoană fizică Melba22 Melba22 Vânzare autoturism de la PFA la persoană fizică Am un PFA (taxi) , doresc să închid PFA-ul, iar mașina să o trec de pe PFA pe persoană fizică, să ... (vezi toată discuția)