Buna seara,am cumpărat o mașină pentru piese de schimb(cu contract de vânzare cumpărare este declarata la fisc dar nu a fost înmatriculată). Acum vreau sa o radiez am un borderou de la Remat( nu adev de distrugere). Mașină a fost inmmatriculata Galați eu am domiciliul in Prahova. Cei de la adm fiscala cer certificatul de radiere din circulație pentru radiere fiscala, mi sa spus că sa îl iau de la Prahova dar cei de la Prahova mă trimit la Galați. Ce ar trebui sa fac? Va mulțumesc anticipat!
Cei de la Prahova nu au cum sa-ti radieze masina, deoarece este inregistrata la Galati. Doar cei de la Galati pot sa-ti emita adeverinta de radiere din circulatie.
Tare ma gandesc ca, datorita birocratiei de la noi, trebuie sa raiez masina de la Galati, sa o inmatriculezi la Prahova si apoi sa o radiezi din circulatie. Este doar o presupunere.
Daca nu poti, doar instanta poate sa hotarasca.
Radiere auto
Georgica112
Bună dimineața. As dori un răspuns de la un avocat cum pot radia un autoturism din circulație și de la taxe și impozite locale sector 5 București. Am ... (vezi toată discuția)