avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUNA SEARA am vândut un apartament copiilor cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUNA SEARA am vândut un apartament copiilor cu uzufruct ,ca ...

BUNA SEARA
am vândut un apartament copiilor cu uzufruct ,ca sa ma întrețină pana la sfârșit.Copiii s-au despărțit ,fiecare au ales ,pot anula actul de vânzare ,cumpărare Eu am plătit tot timpul facturile la bloc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:04, 6 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care este valoarea apartamentului și ce preț ați încasat dvs?
in actul de vânzare este trecuta suma de 26000 mi lei din care 13000 pe loc iar restul sa constituie valoarea întreținerii noastre Menționez ca nu am acceptat bani de la copii ,asa era procedura ,nici la intocmirea actului si nici pe urma .Se poate modifica actul in favoarea nepoatei ,fata copiilor ,are 7 ani Multumesc
nu, doar nu vreti sa va intretina un copil de 7 ani.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Practic ați încheiat o vânzare fictiva care de fapt e pe jumate donație, pe jumate întreținere.
Un act care nu reflecta realitatea juridica, care de fapt e o struto-cămilă.
Contactați un avocat și adresați-va instantei.
Deci copiii erau casatoriti cind au "cumparat" apartamentul. Asadar este proprietate comuna, fiind casatoriti. Daca acum fac partaj vor imparti si apartamentul, nu si datoria de a va intretine.

Alte discuții în legătură

Apartament - problema bonibon bonibon Mama (avand 2 copii – Ion si Ana, dintr-o prima casatorie) se recasatoreste cu SS (care are si el 2 copii -C1 si C2) dintr-o casatorie anterioara. Mama ... (vezi toată discuția)
Notarii se contrazic Adrian Daminescu Adrian Daminescu Parintii mei vor sa-mi instraineze o garsoniera dat fiind faptul ca tata mai are un copil din alta casatorie si nu vrea ca acesta sa vina la succesiune. Am ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere NicolTudor NicolTudor Buna ziua, Bunicii mei au incheiat un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere, un imobil situat la tara, cu mine, nepoata lor de fiu, care ... (vezi toată discuția)